Social

Construiesc o casă pentru o mamă care crește singură trei copii

Mai mulți localnici din comuna Slivilești au pus mână de la mână pentru a ridica o casă nouă unei mame cu trei copii. Femeia a fost părăsită de soț cu mai mulți ani în urmă și, de atunci, stă într-o clădire veche, extrem de șubredă. Până la venirea iernii, cei implicați și-au propus ca locuința să fie gata.

 

Ioana Beznilă, asistent social Primăria Comunei Slivilești, a aflat de poveste: "Mi-era frică, în primele două zile îmi era foarte teamă că m-am băgat în ceva ce nu pot să fac, mă gândeam 'Doamne, cum să fac o casă? Casa asta duce la câteva miliarde, de unde strâng banii ăștia?'".

Dar, dupa câteva zile, localnicii s-au mobilizat. În timp ce unii au donat bani, alții s-au oferit să meargă pe șantier și să se apuce de treabă pentru a ridica noua casă cât mai repede.

"Multă lume a început să ne dea ba un milion, ba zece ca să ajutăm această familie. Cum ați văzut și dumneavoastră, în această casă nu se mai putea locui. Am vrut s-o renovăm, nu s-a putut. Acoperișul... se vede clar ploaie înăuntru. Ei sunt niște copii extraordinari, muncesc la una cu noi zi de zi, nu se trag de la muncă, ne ajută și cu lopata și cu orice", a spus un localnic la Pro TV.

Pentru mama care își crește singură copiii, totul pare un vis. Ana Maria Dădălău, proprietara casei: "Eram descurajată, nu știam încotro să apuc. Le mulțumesc tuturor. Nu-mi vine să cred că a venit Moș Crăciun mai devreme".

Cei care vor să întindă o mână de ajutor pot lua legatura cu autoritățile locale din comuna Slivilești.

 

Vizualizări: 1,023

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: