Politică

Consilier local din Lelești: Trebuie să ne forăm puțuri, nu să ne otrăvească Aparegio

 

Este revoltă în rândul cetățenilor din comuna Lelești! Oamenii sunt nemulțumiți de apa care le curge la robinete. Aceasta are culoarea maro, iar ei sunt nevoiți să o plătească la preț de apă potabilă. În plus, oamenii se tem că le este pusă în pericol și sănătatea. 

Problema a fost adusă în atenție de consilierul local, de la ADN, Silviu Popeangă, cel care a câștigat un nou mandat pe listele S.O.S România. Acesta a afirmat că a luat atitudine și în urma unei sesizări care a venit din partea unui cetățean al comunei Lelești. Popeangă a mers la stația de tratare, din localitate, iar acolo a găsit doar mizerie și paragină.

„Asta e apă netratată, nefiltrată și noi o plătim la preț de apă potabilă. Vă promit că se va rezolva și problema aceasta. Am zis să intrăm în noul mandat și vă promit că rezolvăm și problema aceasta: ori o fac potabilă, ori să scadă prețul. Într-o zi a venit roșie, într-o zi a venit neagră, toate culorile posibile. (...) El (nr. red primarul Laurențiu Turcilă ) s-a spălat pe mâni oarecum când a concesionat apă, canalizare, gunoi, tot.

Să nu mai aibă stres că-l va trage cineva la răspundere, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să se implice, să rezolve problema apei în Lelești, inclusiv cu presiunea, inclusiv cu apa dacă este potabilă sau nu, să foreze puțuri, că acest ultimul proiect prin Anghel Saligny nu va rezolva deloc problemele. Îmi pare rău că nu a fost capabil să schimbe conducta veche, care este de fier și apa vine mereu murdară, chiar dacă din Dobrița vine curată și tratată.

M-a rugat un cetățean din Rasovița să verific această stație. Din păcate, aceasta este situația în Lelești, trebuie să ne forăm puțuri că nu putem să stăm, să ne otrăvească Aparegio”, afirmă consilierul local Silviu Popeangă

Vizualizări: 897

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: