Actualitate

Conducerea Spitalului Județean despre moartea doctoriței Oprea: Am pierdut medic empatic, un profesionist

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu se alătură valului de oameni care au primit cu tristețe vestea că medicul Ramona Oprea a decedat. Într-o postare, pe pagina de Facebook, șefii unității spitalicești își exprimă regretul pentru această tragedie. 


Ramona Oprea era considerată de colegii de muncă un medic profesionist.

"Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a pierdut un medic empatic, un profesionist desăvârșit, un om cu un caracter aparte, care a fost mereu la datorie, căci meseria aleasă îi era vocație. 

Doctorul Ramona Daniela Oprea, absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, a început cariera la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu în vara anului 2008, la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), mereu punând pacientul pe primul loc. 

Dr Ramona Oprea a fost un medic foarte apreciat de pacienți și de colegii săi din Unitatea de Primiri Urgențe, cât și de cei din celelalte secții ale Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. 

Vestea tragicului său deces a fost primită cu multă tristețe și durere de cei alături de care a profesat la Spitalul Județean. 

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu și întregul colectiv al unității medicale sunt alături de familia îndurerată a medicului plecat mult prea devreme dintre noi!", este mesajul transmis de conducerea SJU Târgu Jiu. 

Ramona Oprea a decedat după o luptă cu o boală necruțătoare. 

Transmitem sincere condoleanțe familiei greu încercate!
Dumnezeu să o odihnească în pace și în lumină!

Vizualizări: 359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: