Social

Condiții mai bune de trai pentru sute de familii din Bustuchin

 

Sute de săteni din comuna Bustuchin vor beneficia de noile investiții pe care administrația locală le are în plan. Este vorba despre locuitorii unor cătune îndepărtate în care, nu s-au mai făcut investiții de câțiva ani buni. Acum, însă vor fi reparate drumurile și vor fi introduse gaze naturale.

În perioada următoare, echipa condusă de primarul Ion Cioceaîși va canaliza atenția pentru atragerea de fonduri necesare realizării unor proiecte importante pentru comunitățile din satele Poienița, Nămete și Valea Pojarului.

„Este vorba despre zone cu sate și cătune răsfirate, unde mai greu am putut face investiții, însă acum ne vom canaliza atenția și pe acest segment. Acești oameni au dreptul să beneficieze de condiții asemănătoare celor care stau, să spunem, la strada principală. Prin urmare, am făcut demersuri și am primit aviz de la Distrigaz București pentru satele Poienița și Nămete. Acolo, și în satul valea Pojarului o să introducem și rețea de canalizare, iar mai apoi o să reabilităm și drumurile. În satele Poienița și Nămete trăiesc aproximativ 110 familii, iar în Valea Pojarului, aproximativ 130. Toți acești oameni merită condiții bune de trai, indiferent de eforturile pe care noi, ca administrație locală, trebuie să le facem, pentru că, trebuie subliniat, la toate proiectele pe care le accesăm, primăria vine cu o cofinanțare”, a declarat Ion Ciocea, primarul comunei Bustuchin.

Vizualizări: 822

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: