Social

Condiții bune de învățare și o masă caldă pentru elevii din Bustuchin

 

Școlile din comuna Bustuchin sunt pregătite să își primească elevii! Reprezentanții administrației locale au făcut ultimele verificări, astfel încât luni, pe 9 septembrie, când va suna clopoțelul totul să fie pus la punct. În plus, de anul acesta elevii vor primi și o masă caldă atunci când vor fi la cursuri.

În comuna Bustuchin funcționează un liceul tehnologic, trei școli și cinci grădinițe. 

„În total în unitățile de învățământ de pe raza localității noastre frecventează cursurile aproximativ 450 de școlari și preșcolari. Cu toții vor beneficia de condiții foarte bune de învățare pentru că școlile și grădinițele sunt puse la punct. În urma verificărilor pe care le-am făcut am constatat că doar acoperișul Liceului Tehnologic ar trebui schimbat, iar pentru asta echipa primăriei lucrează la documentația unui proiect, pentru a obține finanțarea necesară.

În plus, marea veste de anul acesta este că am obținut finanțările necesare pentru ca toți școlarii și preșcolarii să primească o masă caldă, zilnic, atunci când sunt la cursuri”, a declarat primarul comunei Bustuchin, Ion Ciocea.

Vizualizări: 493

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: