Politică

Condamnatul Pătrășcoiu joacă la mai multe capete în campania electorală!

Traian Pătrășcoiu, actual director al Aparegio, fost spion în Securitate, recunoscut după numele de cod de Bartales, face campanie electorală pentru mai mulți candidați de la Primăria Târgu Jiu. Bine, nu este singurul și alți pensionari de la Aparegio având timp să facă acest lucru poate și în timpul programului destul de aglomerat.

Un altul este consilierul său, Vîlculescu care caută oameni pentru susținerea liberalilor. Cei doi le-au promis susținere lui Ion Iordache și lui Adrian Tudor și au avut mai multe întâlniri cu cei doi. Pătrășcoiu și Vîlculescu sunt mai ocupați de campania electorală și uită cu adevărat de problemele cu care se confruntă cetățenii din Târgu Jiu și de care Aparegio nu are niciun interes. Străzi inundate în urma spargerilor conductelor și prețuri mărite pentru cetățeni, acestea sunt adevăratele probleme ale oamenilor, dar Pătrășcoiu și Vîlculescu se gândesc la interesul lor, nu la cel al oamenilor.

„Sunt foarte multe întâlniri care au avut loc la sediul Aparegio între domnul Pătrășcoiu și domnul Iordache, au fost întâlniri electorale și știu că au fost oameni care s-au dus, angajați de la domnul Pătrășcoiu, care s-au dus pe la apartamente să caute susținători pentru Partidul Național Liberal. Au bătut la ușă la cetățeni și le-au spus că ar fi bine să voteze Partidul Național Liberal. Domnul Vîlculescu, vă dau un nume, fost șef al Pieței Centrale și care a distrus această piață pe vremuri, este angajat în momentul de față chiar dacă este pensionar, dar la Aparegio nu este o problemă pentru că acolo poți să stai până la 100 de ani. Domnul Vîlculescu, consilierul domnului Pătrășcoiu s-a dus din casă în casă și a căutat oameni care să susțină acest partid”, a spus Romanescu, la Radio Infinit.

 

Vizualizări: 1,246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: