Eveniment

Concurs anulat la Spitalul Județean. S-au găsit nereguli!

Alba-neagra cu un concurs organizat de Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu! După ce au publicat un anunț, cu toate detaliile, reprezentanții unității medicale au revenit și au modificat punctajul minim de promovare. Și asta nu a fost tot. Cu doar o zi înainte ca perioada de depunere a dosarelor să se încheie, șefii spitalului au anulat concursul.

 

În urmă cu aproximativ două săptămâni, pe site-ul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a fost publicat un anunț de angajare pe postul de șef Serviciul Aprovizionare, Transport, Achiziții Publice și Contractare. În anunț se preciza, printre altele, că punctajul minim pe care un candidat trebuie să îl obțină pentru a fi declarat admis este de 50 de puncte. 

La o săptămână după publicarea anunțului, reprezentanții unității medicale au revenit cu o erată în care s-a precizat că punctajul minim necesar nu este de 50 de puncte, ci de 70. Semn că aceasta nu a fost singura neregulă din spatele organizării acestui concurs, conducerea SJU Târgu Jiu, a anunțat că examenul se anulează. De altfel, managerul unității medicale a motivat că la baza acestei decizii stau câteva nereguli care i-au fost aduse în atenție de o persoană, cel mai probabil candidat pentru postul de șef serviciu.

Astfel, concursul a fost anulat în condițiile în care pe 31 iulie trebuia să se încheie perioada de depunere a dosarelor. 

 

 

 

Vizualizări: 1,162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: