Actualitate

Concurență mare pentru posturile de la Ambulanță

Concurență serioasă pentru un post scos la concurs de Serviciul Județean de Ambulanță Gorj! Nu mai puțin de opt candidați și-au depus dosarul pentru a participa la concursul organizat de reprezentanții instituției în vederea ocupării postului de inginer de sistem. Postul se adresează debutanților.

 

 

După prima probă a concursului, cea a selecției de dosare, „în cursa” pentru un loc de muncă în cadrul SAJ Gorj, au mai rămas șapte candidați. Unul dintre ei a fost respins de comisia de concurs din cauza lipsei diplomei de licență care să ateste pregătirea în domeniul IT. 

Cei șapte candidați, rămași în concurs, vor avea de susținut proba scrisă, programată pentru data de 28 mai și un interviu, care va avea loc pe 3 iunie. 

În prezent, Serviciul Județean de Ambulanță Gorj desfășoară și un concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical debutant. Acesta este pe perioadă determinată. 

Recent, reprezentanții instituției au publicat și rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea a cinci posturi de șoferi pe ambulanță. Nu mai puțin de 46 de candidați „s-au bătut” pe posturile cu pricina.

 

Vizualizări: 1,079

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: