Social

Comuna Scoarța are Serviciu Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor

 

A fost inaugurat Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Scoarța! La deschiderea, oficială, a acestui nou serviciu, angajații din administrația locală au îmbrăcat straie de sărbătoare. Printre invitații prezenți s-au aflat deputatul PSD Claudiu Manta, subprefectul de Gorj, Nicolae Muja și Anca Bordușanu. De asemenea, a fost prezent și șeful Direcției Comunitare Județene de Evidență a Persoanelor Gorj, Doinel Popescu.

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a PersoanelorScoarța va oferi va oferi servicii de evidența populației și stare civilă cetățenilor comunei Scoarța, fără a mai fi nevoie ca oamenii să se deplaseze până în orașul de care aparțineau, așa cum se întâmpla până acum 

„Începând de azi, 18 iulie 2024, Comuna Scoarța beneficiază de Serviciu Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor - S. P. C. L. E. P. - ce vine în sprijinul cetățenilor comunei Scoarța prin serviciile de emitere a actelor de identitate, înregistrarea actelor și faptelor de stare civilă, precum și eliberarea certificatelor de stare civilă”, au anunțat reprezentanții administrației locale din comuna Scoarța.

Vizualizări: 310

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: