Social

Comuna Schela: apă cu nămol sau deloc. Localnic: Este o bătaie de joc!

Situație revoltătoare în comuna Schela, unde sunt cetățeni care au rămas fără apă la robinete de mai bine de o lună de zile. Alții, primesc doar câteva minute pe zi, însă și atunci este  plină de nămol și nu poate fi folosită. 

În tot acest timp, primarul s-a limitat la a transmite un mesaj pe Facebook, considerat de zeci de localnici o bătaie de joc la adresa lor. Gabriel Deteșanu a făcut apel la oameni să folosească apa cu responsabilitate. Care apă, numai el știe. Reacțiile oamenilor au fost pline de revoltă! 

"Din 6 iunie la mine nu a curs picătură asa se întâmplă an de an. Răspunsul este datul din umeri și plata pe tot anul? Iar alții au apa și nu plătesc de ani buni?"

"Care apă, că la Gornăcel nu este apă mai mult de 10 minute pe zi. Și 3-4 zile nu am avut apă deloc!!"

"A fost apa cât a stat primarul la Gornacel când a plecat s-a oprit și apa. Cel care dirijează apa trebuie luat la șuturi că nu se mai poate cu atâta mișto"

"În zona mea, abia ajunge apa la ora 10 și puținii oameni care au animale sunt disperați!"

"Care apă că nu am avut picătura de apă din 3 iunie"

"Am si eu o întrebare, pe linie, de ce în ziua de apă ne dați drumul după ora 13, adică noi suntem obligați să stăm în căldură pentru două găleți de apă? Eu consider că este bătaie de joc, de ce nu ne dati si nouă de dimineață, puteti să faceți prin rotație ..."

Câteva fotografii cu apa plină de nămol au fost trimise și pe adresa ziarului Sabotorii Gorjului. Oamenii susțin că din cauza apei pline de mizerie li s-au stricat mașinile de spălat și boilerele electrice.

Vizualizări: 456

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: