Social

Comuna Padeș rezolvă problema gunoaielor

Veste bună pentru localnicii din Padeș. Autoritățile au reușit să găsească o firmă care să ridice gunoiul din comună. De mai bine de trei săptămâni nu a fost ridicat gunoiul din localitate după ce firma care a avut contract cu primăria n-a mai putut să-si onoreze obligațiile pentru că a intrat în vizorul anchetatorilor. Procurorii au descoperit că societatea din Mehedinți îngropa sau ardea gunoaiele în loc să le recicleze. 

 

Când au apărut problemele cu legea pentru această firmă, șase localități din Gorj au rămas fără operator de salubritate. Unele localități au intrat în stare de alertă să poată urgenta demersurile. 

 

Primarul din Padeș, Mihăiță Troacă, a anunțat că săptămâna viitoare va fi ridicat gunoiul din comună. "Cea mai mare problemă cu care ne confruntăm se apropie de final. La începutul săptămânii viitoare se vor ridica gunoaiele de către o noua societate cu care am încheiat un nou contract. Ne cerem scuze pentru situația creată! Știți ca sunt un om de acțiune, dar trebuie să înțelegeți că asta este legea deșeurilor și nu s-a putut interveni în alt mod", a transmis edilul din Padeș.  

 

Vizualizări: 665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: