Social

Comuna din Gorj care poate trăi din turism

Comuna Polovragi, din Gorj, declarată de câțiva ani și stațiune turistică de interes local, ar putea trăi din turism. Au simțit asta autoritățile, care investesc în infrastructură și în extinderea utilităților, dar și cei care au afaceri în turism. Acestea se extind cu fiecare an pentru că și investitorii în turism au simțit potențialul important al zonei de sub munte. 

 

Sunt zeci de oameni de afaceri veniți din Dolj, Constanța sau București care au investit în turism, în zonă. În curând, se va ridica în Polovragi un hotel de patru stele.

 

Este un fiu din Polovragi și vrea să ofere servicii de cazare, dar și alte servicii pentru petrecerea timpului liber. Există interes din partea turiștilor și va fi și mai mare. Sunt foarte mulți localnici care au început diverse construcții, pensiuni sau agropensiuni. E un flux mare de turiști și toți încearcă să investească. Avem 30 de unități de cazare. Altele au și masă, și cazare și acum încep să se autorizeze și punctele gastronomice locale.

 

Cele mai atractive obiective turistice sunt Peștera Polovragi, care e vizitată de zeci de mii de turiști, Mânăstirea Polovragi, un lăcaș vechi de sute de ani sau Cheile Oltețului, cel mai îngust canion din Europa. 

Vizualizări: 5,519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: