Anchetă

Comisia Europeană intră pe firul selecției dubioase de la vârful CEO

Complexul Energetic Oltenia pare să stea pe un butoi de pulbere. De această dată, Comisia Europeană ar vrea să intre pe firul numirii membrilor din Directorat. A fot făcută o sesizare privind modul în care s-a făcut selecția șefilor companiei. 

 

Deja, spun surse din companie, Comisia Europeană a cerut companiei din Târgu Jiu, de la Ministerul Energiei și de la autorități mai multe documente privind modul în care au fost selectați cei trei membri care sunt acum în Directorat:Dan Iulius Plaveti, Cosmin Trufelea și Ion Bălășoiu.

La începutul acestui an, au fost sesizate și organele de cercetare penală după așa-zisa selecție. Toți candidații au fost respinși, mai puțin cei trei. Au fost depuse mai multe contestații, iar cei respinși au acuzat proceduri ilegale și netransparente. Mulți nici nu au aflat motivul pentru care au fost îndepărtați din concurs. Au fost păstrați fără probleme chiar doi dintre semnatarii contractului cu firma de recrutare și încă un director, iar acest lucru a ridicat mari suspiciuni. Până acum, nu a fost luată nicio măsură, iar cei trei directori își văd de salariile babane în continuare de pe urma unei companii cu un picior în groapă. 

 

Vizualizări: 2,749

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: