Ultima oră

Comedie pe scena politică din Gorj

Noaptea minții, într-un infinit de acte! E comedia care se joacă pe scena politică din Gorj. Protagonist e celebrul senator Ion Iordache. În căutare de like-uri și voturi, Ion Iordache s-a postat în fața unei instituții din Gorj. S-a mirat în direct că e în bălării, că nu e zugrăvită și că trebuie renovată. Totul, fără să-și dea seama ce gafă face. Clădirea e Vama din Târgu Jiu, instituție care e în subordinea Ministerului Finanțelor, care e condus de un liberal, coleg de partid fix cu el. Așa a ajuns Iordache să-l facă de râs de la Târgu Jiu pe Marcel Boloș și să-i arate cu degetul pe subalternii săi care nu sunt gospodari. 

 

La fel cum a făcut în campania electorală pentru alegerile locale, când s-a dat mare la volanul unui buldozer și a strâns gunoaie aruncate în zona Pandurașul, așa ar vrea Iordache și acum. De data asta, ia trafaletul în mână. Apropo, l-a mai văzut cineva pe senator să verifice Cartierul Pandurașul la ...igienă?

„E imaginea care ilustrează starea în care se află județul. Arată ca după bombardament. Dacă în două săptămâni nu vor face nimic, merg eu cu colegii mei să zugrăvim clădirea dacă nu sunt în stare”, zice Ion Iordache din fața Vămii. „Nu știu de ce nu alocă bani sau măcar două găleți de lavabilă. E o treabă de gospodar”, mai adaugă Iordache.

Ce uită autointitulatul gospodar Iordache e că vama e condusă fix de niște liberali. Vama e în subordinea Ministerului Finanțelor. Ministru al Finanțelor este Marcel Boloș. Marcel Boloș e, da, ați ghicit, membru PNL. Cu alte cuvinte, îl vedem pe Iordache schimonosându-se pe Tik Tok în fața unui obiectiv pe care îl are în subordine un coleg din PNL și mirându-se de cum a fost lăsat în bălării această clădire de un ministru PNL.

Situația halucinantă a fost comentată și de către deputatul Mihai Weber. Acesta a declarat la Radio Infinit că senatorul Ion Iordache va rămâne în amintirea gorjenilor „ca un looser”. “Mi s-a părut, sincer, un caz de patologie. Cred că trebuie un tratament adecvat. Să te duci în fața unei instituției și să spui că se află în acea stare pentru că nu s-a făcut lista la parlamentare la PSD Gorj, credeți-mă că așa o acțiune mai penibilă eu n-am auzit. Iordache va rămâne în amintirea gorjenilor ca omul politic cu traseul cel mai abundent, un traseist politic pentru că a fost în patru formațiuni politice în trei ani. Va rămâne un looser”, a spus Weber. 

PNL e supărat pe PSD că nu dă lista candidaților la parlamentare

Și noaptea minții continuă în același trend. Un alt semn care ne arată că senatorul influencer a luat-o rău pe arătură este că a trasmis presei un comunicat de presă în care s-a arătat deranjat nevoie mare de faptul că PSD nu a definitivat lista de candidați la alegerile parlamentare. De când o fi treaba măgarului de unde beau oile apă? De când se supără PNL pe PSD că nu se grăbește să-și anunțe candidații? Într-un comunicat de presă, Iordache a transmis că-l roagă pe Mihai Weber să definitiveze lista de candidați până la 1 octombrie. Iată: “Eu îl rog ca măcar până la 1 octombrie, să finalizeze listele și să începem să face, treabă pentru județ”, se arată în comunicat.

În replică, social-democrații au arătat că pot fi și ei plugari, dând un comunicat,  tot de pe arătură: „Ion Iordache continuă penibilul său rol de tiktoker și atacă, fără noimă, Partidul Social Democrat Gorj! În loc să le explice vechilor liberali umilința suferită de la București, după ce pe listele pentru alegerile parlamentare au fost impuși oameni din afara Gorjului și mutarea sa de la Senat la Camera Deputaților (singura dovadă de luciditate, având în vedere că PNL nu mai are nicio șansă să obțină un mandat de senator în Gorj), Ion Iordache se preocupă mai degrabă de PSD Gorj și cere să vadă lista pentru alegerile parlamentare. Domnule Iordache, ce legătură are ”candidatURA” cu Prefectura”?! Pentru "liniștea" lui Ion Iordache, conducerea PSD Gorj îi transmite că pe listele pentru Senat și Camera Deputaților nu vor figura oameni din afara județului”.

 

 

Vizualizări: 732

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: