Social

Colegiu din Târgu Jiu, în plin șantier

Se lucrează de zor la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”. Municipalitatea speră ca lucrările să fie gata mai devreme decât și-a asumat constructorul în contract. Până când se va finaliza modernizarea unității de învățământ, elevii care învață aici vor fi relocați.

 

Cele mai importante lucrări care se fac la Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu” sunt pentru eficientizarea energetică a clădirii. Sunt lucrări complexe care ar trebui să fie gata în noiembrie, anul viitor. Însă edilul Marcel Romanescu a dat asigurări că acestea se vor finaliza chiar în ianuarie. 

Constructorul s-a mobilizat, a adus mai mulți muncitori pe șantier pentru a finaliza proiectul cât mai curând.

Până când se vor finaliza lucrările, elevii de aici vor fi relocați. Nu e singura școală pentru care primăria a obținut finanțare.

“Unele sunt în execuţie. La altele, am decalat puţin termenele pentru că avem o problemă. Unde intrăm în reabilitare, copiii şi profesorii trebuie dislocaţi din clădirea în care se realizează lucrările în alte clădiri. Nu era normal ca toate clădirile să intre în acelaşi timp în reabilitare şi am făcut un program în aşa fel încât când se finalizează una, să poată fi folosită şi să intre următoarea”, a declarat primarul Marcel Romanescu. 

Vizualizări: 744

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: