La modă

Clinică medicală, deschisă de doctorul Eugen Lăcătușu

Cel mai cunoscut medic radiolog din județul Gorj și-a deschis o clinică medicală de specialitate! Doctorul Eugen Lăcătușu vine în sprijinul gorjenilor cu aparatură modernă, de ultimă generație, și cu o echipă de medici, renumiți pe plan local și național. Clinica nou deschisă se numește EcoScan.

 

 

 

În cadrul clinicii EcoScan, despre care fondatorii săi susțin că este „un centru medical dedicat excelenței în diagnosticare și tratament”, se regăsesc, în momentul de față, următoarele specializări: radiologie, ecografie, urologie și pneumologie.

Alături de doctorul Eugen Lăcătușu, în momentul de față, din echipa EcoScan fac parte Cristian Negrea, unul din medicii de top ai Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din Dobrița și cunoscutul medic urolog Cristian Nedelcuță. 

Radiologul Eugen Lăcătușu este recunoscut pe plan local, dar și național pentru profesionalismul și deschiderea sa către tehnologiile de ultimă generație, din domeniul medical, precum și pentru profesionalismul de care dă dovadă în interacțiunea cu pacienții.

Vizualizări: 2,049

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: