Actualitate

Ciurel știe de ce nu este gata grupul V de la Rovinari, dar nu vrea încă să spună public acest lucru!

Directorul Sucursalei Electrocentrale Rovinari, Laurențiu Ciurel, știe de ce nu sunt încă gata lucrurile la grupul V. Ciurel amenință că, în cazul în care în zece zile nu se rezolvă anumite lucruri, atunci va spune public motivul pentru care lucrările începute acum mai bine de 10 ani nu sunt gata. Fostul șef al Complexului Energetic Oltenia afirmă că sunt puse tot felul de piedici în achiziția anumitor componente, iar acest lucru a făcut ca lucrările să fie stagnate.

„Eu încă mai cred că sunt doar greșeli din lipsă de experiență sau nu știu cum să le cataloghez, dar dacă, în maxim 10 zile, nu se iau decizii pentru ducerea unor contracte mai departe pentru rezolvarea unor situații, cred că o să spun, de fapt, ce se întâmplă, pentru că nu pot fi numai coincidențe. Deci, rezolvi într-o parte și dai de o piedică în altă parte. E vorba de terți, oameni și firme cu care am avut contracte, tot felul de tergiversări, de prelungiri, de tălpi care se pun, lucruri complet anormale. Adică, ar trebui cu totul și cu totul o altă abordare dacă am vrea cu adevărat să pornim grupul 5 anul ăsta. Nu știu să spun exact cine nu vrea sau poate că o știu, dar nu e momentul încă s-o spun, dar așa pare, că nu se dorește pornirea acestui grup”, a spus Ciurel.

Ciurel a mai precizat că Termocentrala Rovinari poate funcționa fără probleme cu trei grupuri pornite. „ Și mai e un lucru, termocentrala aceasta poate să ducă 3 grupuri fără probleme. Chiar dacă ni se tot spune că nu poate, cred că o cunosc destul de bine ca să știu ce spun. Nu trebuie să însemne pornirea grupului 5 oprirea definitivă a grupului 6, cum se încearcă”, a conchis Ciurel.

 

 

 

 

 

 

Vizualizări: 1,382

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: