Actualitate

Ciurel îl luminează pe Lădaru

 

Deși declarațiile pe care Laurențiu Ciurel le-a dat public cu privire la o eventuală candidatură la alegerile parlamentare nu au fost unele care să confirme intrarea acestuia într-o astfel de competiție, câțiva ”licurici” din AUR Gorj, disperați probabil de venirea unui om cu greutate în partid s-au grăbit să epateze în spațiul public.

Printre ei s-a numărat și veșnicul candidat perdant de la Primăria Târgu Jiu, Ediță Lădaru. Avocat de meserie, traseist politic de fel, Lădaru s-a simțit probabil amenițat de venirea unui om cu greutate în partidul din care face parte. Ciurel a transimis însă, încă un mesaj prin care a ținut să-l liniștească pe cel care doar câteva sute de persoane l-au apreciat pe persoană fizică la scrutinul din 2017.

„Nu am avut până la acest moment nici-un fel de discuție. Singurele discuții pe care le-am avut cu liderii AUR au fost pe teme energetice pentru că ei au fost singurii interesați să promoveze în Parlamentul European ceea ce mă interesează pe mine, adică tema cărbunelui. Politic nu am discutat absolut nimic”, a declarat Laurențiu Ciurel.

Vizualizări: 1,273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: