Social

Cireșe de mai la „super ofertă”!

Cele mai așteptate fructe ale sezonului, cireșele, au ajuns să se vândă la prețuri de doar câțiva lei. Asta în condițiile în care cumpărătorii optează pentru o metodă mai puțin obișnuită: își culeg singuri fructele.

 

Un localnic din comuna Schela a făcut, recent, un anunț în acest sens. A vândut cireșe de mai cu doar 5 lei kilogramul, iar clienții s-au îngrămădit să cumpere. Tot ei au mers singuri în livada cu pomi fructiferi și au cules atât cât au avut nevoie. Cireșele coapte s-au dat mai ceva ca pâinea caldă. 

„S-au dat toate! Anunțul rămâne valabil si pentru cireșele de iunie, unde avem mai multe soiuri”, i-a anunțat gorjeanul pe cei care ar mai fi dorit să vină la cules de cireșe. 

Această metodă a fost adoptată și de mulți alți producători gorjeni care preferă să își vândă fructele, la un preț mai mic, dar printr-o metodă mult mai ușoară pentru ei. 

În momentul de față, în piețele din municipiului Târgu Jiu găsești puține cireșe de la producătorii locali, cele mai multe sunt aduse din import. Prețul lor este de aproximativ 35 de lei. 

Vizualizări: 1,172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: