Eveniment

Cine este tânărul care și-a pierdut viața în accidentul din Peștișani

Octavian Chițiba, din Tismana, e tânărul care și-a pierdut viața în accidentul cumplit care a avut loc în comuna Peștișani. Avea doar 18 ani și urma să înceapă facultatea. 

Tânărul a pierdut controlul asupra direcției și a intrat cu mașina într-un parapet de pe marginea drumului. A fost resuscitat zeci de minute, însă cadrele medicale n-au putut decât să constate decesul. 

Pe rețelele de socializare, au curs râuri de mesaje de condoleanțe pentru tânărul care avea toată viața înainte. „Astăzi am pierdut nu doar un prieten, ci un membru al familiei. Întotdeauna vei rămâne în inimile noastre, dragul nostru Chiti. Te vom iubi veşnic”, este unul dintre mesaje. „Dumnezeu sa te ierte mult. Prea devreme ai plecat. Ai lăsat o durere fără margini”, este un alt mesaj.

Poliția a deschis un dosar penal și face cercetări pentru ucidere din culpă. „Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că un tânăr de 18 ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D Peștișani, din directia Târgu Jiu către Tismana, într-o curbă cu viraj la stânga, ar fi pierdut controlul direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și ar fi intrat în coliziune cu un parapet de pe marginea părții carosabile. Din nefericire, în urma impactului, tânărul și-a pierdut viața”, a transmis Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Vizualizări: 3,153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: