Eveniment

Cine este tânărul care și-a pierdut viața în accidentul din Bumbești-Pițic

Alexandru Popa e tânărul care și-a pierdut viața în cumplitul accident din Bumbești-Pițic. Avea 20 de ani. Tânărul a pierdut controlul volanului și a intrat într-o copac. Impactul a fost extrem de violent. Bucăți din motorul autoturismului au fost proiectate zeci de metri. Alexandru n-a mai avut nicio șansă. 

 

Un șofer care a văzut mașina făcută praf la marginea pădurii a sunat la 112. Echipajele de prim ajutor au găsit șoferul fără viață. Accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Bumbești-Pițic.

Apropiații au transmis pe Facebook mesaje de condoleanțe.  “Vestea că Alexandru Popa a plecat brusc şi definitiv din viața noastră, lăsând în urmă numai tristețe şi durere, ne-a şocat. Cuvintele sunt de prisos. Condoleanțe si multă putere părintilor! Drum lin spre îngeri, năşicule! Nu te vom uita niciodata”, i-a scris un prieten. „Un prieten pe cinste! Dumnezeu să te odihnească în pace”, i-a scris un altul. „Ai lăsat in urma ta multă durere in sufletele tuturor”, este un alt mesaj.

Polițiștii gorjeni cercetează evenimentul pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs nenorocirea. „La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj pentru acordarea de îngrijiri medicale victimei și polițiștii rutieri, care au efectuat cercetarea locului faptei.  În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că în timp ce un tânăr de 20 de ani, din orașul Novaci, conducea un autoturism, pe DN 67 Poienari, din direcția Târgu Jiu către Râmnicu Vâlcea, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat în coliziune cu un copac ce se afla pe partea stângă a sensului de mers. Din nefericire, în urma impactului tânărul a decedat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: