Anchetă

Chirițescu și Purec au fost umiliți de colegii lor din UCB!

Fostul rector al Universtății „Constantin Brâncuși, Sorin Vasile Purec și fostul decan al Facultății de Științe Economice, Dorel Chirițescu, au fost umiliți la votul pentru accederea în Senatul instituției de învățământ superior.

Colegii lor din cadrul Unversității nu le-au permis în urma votului acordat să acceadă în mult râvnitele poziții de senatori.

Surse spun că Dorel Chirițescu ar fi încercat acest lucru în baza unei apropieri de familia Gorun, adică tocmai cei care l-au înlocuit din poziția supremă de la Științe Economice.

Purec, cel care este lăudat constant de pensionarul Adrian Gorun, a dovedit că nu este apreciat de colegii lui pe care i-a condus câțiva ani, după ce a câștigat concursul cu Toader Nicoară, iar apoi și-a depus demisia (sâc!), la registratură. Surse din UCB spun ca demisia respectivă nu ar fi fost depusă chiar de Sorin Purec în persoană, dar poate domnul Purec ne explică cum au stat lucrurile atunci și de ce a mai rămas rector apoi.

Din 111 cadre didactice al căror vot a fost valid, Chirițescu a luat 33 de voturi, iar fostul rector, Purec, a avut 29 de ștampile pe el. Halal, valoare! Halal, respect din partea colegilor voștri! 

P.S.: În cazul în care nu știați, Dorel este mâna dreaptă a lui Iordache, iar Purec este omul din umbră, așa cum se poate vedea din fotografiile de mai jos! În concluzie, echipa lui Ion Iordache a pierdut, sloganul "Hai la treabă" devenind pe zi ce trece mai ineficient. 

 

 

Vizualizări: 2,988

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: