antiVirale

Chef pentru vârstnici și în Bumbești-Pițic

Primărița din Bumbești-Pițic anunță petrecere pentru vârstnicii din comună. Cheful va avea loc mâine, de la ora 12, la centrul de zi din satul Poienari. Nu vor lipsi preparatele tradiționale și nici muzica populară. Le va cânta Victorița Lăcătușu.

 

"Nu exista pe acest pământ o vârstă mai demnă, mai calda, mai sensibilă și mai fragila, că vârsta senectuții. Privirile din ochii unui bătrân, însoțite deseori de atâtea înțelesuri, nu au nevoie de niciun cuvânt în plus. De aceea, in ziua de 1 octombrie, cand întreaga lume își sărbătorește în fiecare an aceste suflete minunate, nu am stat nicio clipă pe gânduri sa nu ii omagiem și noi pe seniorii comunei noastre. 

 

Așa că maine, începând cu orele 12:00, sunteti așteptați la sediul Centrului de zi pentru persoane vârstnice din satul Poienari, ca sa ne bucuram impreuna de clipele călduroase ale revederii, ale amintirilor, ale destinderii și bunei dispoziții. Pentru asta am reușit să ne organizăm și în acest an, ca și anul trecut, pentru a va oferii bucuriile pe care le meritați din plin, regăsite în atmosfera de joc și voie bună, întreținută de doamna artista Victorița Lăcătușu, alaturi de formația Tradițional din Crasna, in savoarea unor preparate tradiționale, in aparatul de fotografiat la minut, și în alte surprize care vă așteaptă cu multă nerăbdare. Cei care doriți să ne onorați cu prezenta și nu dispuneți de un mijloc de transport, puteți lua legătura cu mine sau cu oricare alt coleg al meu, pentru a va pune la dispoziție transportul necesar", a transmis Irina Cojocaru, primărița din Bumbești-Pițic. 

Vizualizări: 676

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: