Politică

Cere Ministrului Energiei prelungirea contractelor de muncă din cariere

Deputatul Mihai Weber a făcut o interpelare ministrului Energiei și îi cere prelungirea contractelor de muncă pentru cei 1.800 de angajați ai Complexului Energetic Oltenia care au contracte pe o perioadă determinată. Cât privește Legea 197, Mihai Weber susține că sunt peste 12 mii de oameni care beneficiază de aceasta. 

 

“Minerii și energeticienii merită să știe adevărul și prezint doar câteva dintre proiectele pentru care care m-am implicat în mod direct, inițiate împreună cu colegii mei, în vederea susținerii unității miniere: Numeroase demersuri inițiate la Ministerul Energiei, întrebări și interpelări către ministerele implicate, în vederea renegocierii termenlor din Programul de Restructurare, pentru emiterea hg de obținere a licenței pentru grupul 5 Rovinari, obținerea de avize privind exproprierea terenurilor pentru front de lucru”, a transmis parlamentarul Mihai Weber.

 

Deputatul a punctat și situația celor aproape două mii de angajați din Complex, care mai au contracte până în vară. „În urmă cu puțin timp, am cerut Ministerului Energiei printr-o interpelare, prelungirea contractelor celor 1800 de angajați și încadrarea lor pe perioadă nedeterminată! Am făcut toate aceste demersuri pentru gorjenii care depind în mod direct de activitatea Complexului și pentru Gorj”, a mai anunțat Mihai Weber.

 

Vizualizări: 2,606

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: