Actualitate

Cer contracte pe perioadă mai lungă pentru ”determinații” de la CEO

Sindicaliștii par că au prins glas abia în ultima săptămână de contract a ”zilierilor” de la Complexul Energetic Oltenia. Bine, nu toți, doar câte o voce rătăcită care până nu de mult era acuzată de înțelegeri cu administrația companiei energetice. 

 

Jan Popescu, cel despre care s-a bănuit că l-a înregistrat pe Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, la o rundă de negocieri iar apoi a scăpat înregistrarea în mediul online, anunță că vrea contracte pe o perioadă mai lungă de timp pentru ”determinații” din bazinul Rovinari. Popescu nu explică de ce nu ar merita acest privilegiu și minerii din alte cariere însă dă asigurări că, în această săptămână, va face tot ce ține de el și colegii lui ca acest lucru să se întâmple. 

„Întreaga mișcare sindicală din bazinul Rovinari va face tot ce depinde în această săptămână ca aceste contracte să fie prelungite pe o perioadă mai mare de timp. O să purtăm discuții și o să facem tot ce depinde de noi să fie prelungite mai mult. Noi o să plecăm la pensie în anii următori, eu mai am șapte ani până la pensie, dar Termocentrala Rovinari trebuie să continue activitatea și ea nu poate continua decât cu acești colegi ce se află în această situație cu contracte pe perioadă determinată”, a spus Jan Popescu, la Radio Infinit.

Vizualizări: 1,651

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: