Social

Centru de Colectare prin Aport Voluntar în Bustuchin

Pun accent pe protecția mediului înconjurător! În comuna Bustuchin se va realiza o platformă modernă de colectare selectivă a deșeurilor rezultate din activitățile cetățenilor. Acesta este doar unul din proiectele îndrăznețe care au prins contur sub coordonarea primarului Ion Ciocea. 

Valoarea investiției este de peste patru milioane de lei. 

„Avem semnată finanțarea pentru acest CAV, Centrul de Colectare prin Aport Voluntar, o platformă modernă pentru colectarea deșeurilor. Vor fi containere pentru fiecare tip de deșeu. Este un proiect important pentru localitatea noastră pe care abia așteptăm să îl vedem finalizat”, a declarat Ion Ciocea, primarul comunei Bustuchin.

La acest centru vor putea fi depozitate inclusiv deșeuri din lemn, textile, baterii și anvelope uzate, mobilă, deșeuri de grădină sau de echipamente electrice și electronice. După reciclarea selectivă, deșeurile vor fi transportate spre centre de colectare din țară.

Tot în comuna Bustuchin se vor investit sume importante de bani în modernizarea rețelei de apă, în acest sens fiind accesat un proiect în valoare de 94 de miliarde. „Dorim să le oferim oamenilor o apă de calitate”, susține Ion Ciocea.

 

Vizualizări: 308

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: