Social

Cea mai mare investiție dintr-o comună din Gorj

Autoritățile din Padeș se laudă că au găsit rezolvare pentru problema apei. Primăria a obținut o finanțare de aproape patru milioane de euro și va face o rețea nouă de aducțiune astfel că oamenii din satele din Padeș nu vor mai avea probleme cu apa. 

 

Primarul din Padeș, Mihăiță Troacă, a declarat că nu este singura investiție în sistemul de alimentare cu apă. Mai are un proiect pentru a aduce apă direct din lacul lui Iovan.

“Am semnat contractul pentru cea mai performantă rețea de aducțiune din județul Gorj. Deja am dat ordin de începere pentru proiectare. Avem aducțiune nouă de la barajul de la Valea Mare, cu stație de filtrare, bazine noi în fiecare sat, de 500 de metri cubi rezervă de apă și doi sau trei metri cubi de canalizare. Investiția se ridică la patru milioane de euro. E cea mai mare investiție din comuna Padeș. Va mai fi un proiect de 300 de mii de euro, care o să fie aducțiune direct din Barajul Cerna, Lacul lui Iovan. Nu există ceva mai bun și mai de folos pentru comunitatea pe care o conduc”, a declarat primarul din Padeș la Radio Infinit.

El a mai punctat că speră ca investiția să fie gata până la sfârșitul anului viitor. 

Vizualizări: 875

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: