Eveniment

Ce spune Poliția despre cazul tulburător de la Slivilești

Polițiștii gorjeni au transmis că fac cercetări într-un dosar penal pentru viol săvârșit asupra unui minor după ce o fată de 13 ani din Slivilești a rămas însărcinată și i-a marturisit mamei că ar fi întreținut relații sexuale cu un bărbat de 47 de ani, fost preot. Acesta din urmă a negat acuzațiile. 

 

Un medic ginecolog a stabilit că fata este însărcinată în trei luni. Ea urmează să fie reaudiată și consiliată de un psiholog. 

 

"Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Slivilești, cu privire la faptul că o minoră, de 13 ani, din localitate, ar putea fi însărcinată.

 

Din primele verificări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, în urmă cu aproximativ două luni, minora ar fi întreținut raporturi sexuale cu un bărbat, de 47 de ani, din comuna Bolboși și ar fi rămas însărcinată. Minora, de 13 ani, a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea examinării medico-legale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor", a comunicat IPJ Gorj.

Vizualizări: 889

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: