Actualitate

Ce profit obține Medserv Min din activitatea de îngrijiri la domiciliu

 

Doar trei asistente medicale de la Medserv Min se ocupă de activitatea de îngrijiri medicale la domiciliu, însă profitul obținut de unitate este unul destul de bun, crede Gabriel Giorgi.

Directorul insituției afirmă că cheltuielile pentru acest serviciu se ridică la aproximativ 20 de mii de lei, iar profitul este dublu. Giorgi se așteaptă ca acest serviciu să producă și mai mulți bani în perioada următoare.

„Colegele de la acest serviciu muncesc de dimineața până seara și uneori chiar și peste program și asta în condiții grele. Știu să pună o branulă, să panseze și să intervină asupra unor pacienți cu afecțiuni grave. Sunt trei fete și punem o medie de cinci mii de lei, acest lucru înseamnă 15 mii de lei cheltuieli cu fondul de salarii. Cu materiale și cu deplăsări să ne ducem prin absurd la încă cinci mii de lei pe lună.

Noi am încasat în ultima lună 42 de mii de lei și pentru că ne-am făcut pragul și am trecut peste, am primit suplimentare și acum suntem încadrați pe un prag superior”, a declarat Gabriel Giorgi, la GorjOnline.

La Medserv Min își desfășoară activitatea aproximativ 100 de persoane, iar unitatea ar unic acționar Complexul Energetic Oltenia.

Vizualizări: 884

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: