Politică

Ce n-a văzut Parisul! Promisiuni electorale SF, la Târgu Jiu

Campanie electorală next level! Nu mai e loc pe rețelele de socializare de promisiunile electorale Science Fiction marca PNL. Ultimul exemplu vine din zona CET, turn pe care fostul prefect promite să-l transforme într-un obiectiv turistic spectaculos. Vestea proastă e că târgujienii nu mai înghit gogoșile electorale pe nerăsuflate. Nu trebuie să fii inginer să-ți dai seama că totul e o aberație de campanie. 

 

Candidatul lui Iordache a bifat cam toate promisiunile electorale cu care s-a lăudat și acum patru ani, când a fost implicat în campania pentru Consiliul Județean. 

 

A aterizat lângă turnul CET și propune un proiect cum n-a văzut Parisul. Să reabiliteze turnul, să facă restaurante, zone de promenadă și câte mai câte. Pe cât de interesant sună, pe atât de SF e planul. 

Atât el, cât și șeful lui, Ion Iordache, s-au lăudat cu acest mega plan pentru turnul CET. Iordache chiar a avut curaj. S-a dus la fața locului și a escaladat câțiva metri turnul vechi în timp ce Iulian Popescu s-a filmat lângă un banner. 

Târgujienii sunt cu picioarele pe pământ și i-au taxat și pe rețelele de socializare, unde se mirau că nu s-a dărâmat turnul până au terminat candidații de repetat discursurile. „Domnule visător, numai consolidarea acestui turn în urma degradării pe care o are costă mai mult decât proiectul acela SF. Eu zic să vă reveniți cu promisiunile astea că nici chinezii care sunt experți în astfel de construcții nu s-ar încumeta să promită asemenea aberație”, a scris un gorjean. „Povesti  de adormit copiii”, a exclamat un alt internaut. „Visați promenade cu salariu de 380 de euro pe lună. Nu vă e rușine?”, „Genial, am mai văzut și alte proiecte foarte bune. Mai puneți pe străzi niște câini cu covrigi în coadă, mutați soarele puțin mai spre dreapta și muzică la semafoare”, „Ce vă mai plac desenele, vedeți că sunteți la oraș nu la Seuca să puteți prosti oamenii”, sunt alte comentarii.

„Șocant ce vorbiți! Daca vorbeați toți tare ca domnul Iordache deja cadea turnul. Are fisuri cât pista de biciclete”, a scris un alt gorjean. „Visați într un mod prea SF, starea de degradare a acelui turn nu vă permite să faceți acel proiect sub nicio formă, iar consolidarea va costa mai mult decât vă permiteți , asa ca realizarea acestui așa zis proiect pe care nici chinezii specialiști în construcții nu vor realiza. Va rămâne doar în propaganda”, consideră un alt internaut. 

Vizualizări: 3,588

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: