Social

Ce antrenor va avea FCU Craiova la meciul de la Târgu Jiu!

Cu o săptămână înaintea meciului de la Târgu Jiu dintre FCU Craiova și FCSB formația olteană nu are încă antrenor principal.

FCU Craiova este singura echipă din Liga 1 care nu și-a desemnat un antrenor principal. Pentru olteni nu este ceva neobișnuit, mai multe jocuri din sezoanele trecute jucându-se cu antrenorii secunzi pe bancă. 

Gruparea olteană va întâlni chiar FCSB în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Patronul oltenilor a spus că ar dori să găsească un antrenor cu licența PRO care să lucreze în condițiile cerute de el. 

Numit în această vară ca principal, portughezul Joao Janeiro a plecat după doar câteva săptămâni de la anunțul numirii sale și după doar câteva zile de antrenamente.

Adrian Mititelu nu s-a mai înțeles între timp cu un alt antrenor. Patronul vrea ca în staff-ul noului tehnician, oricine ar fi, să se regăsească preparatorul fizic Dan Vasilică și cu secundul Florin Drăgan. 

Aceștia vor fi cei care o să se ocupe de echipă în primele etape, și vor sta și pe bancă la meciul de la Târgu Jiu.

Partida FC U Craiova – FCSB, care va conta pentru prima etapă din noul sezon de Liga 1, este programată pentru duminică, 16 iulie, de la ora 21:30.

 

Vizualizări: 625

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: