Social

Cazare inedită într-un sat din Gorj

Tot mai mulți antreprenori gorjeni investesc în turism. În satele de sub munte, apar tot mai multe pensiuni, piscine sau terase și toți investitorii caută să surprindă vizitatorii. 

 

E și cazul unei tinere din Crasna care s-a întors acasă din București și s-a reprofilat pe turism. A deschis porțile unei pensiuni cu piscină în livadă, o piscină încălzită și iarna. Aceeași tânără a mai venit cu o altă idee unică în județul nostru. 

 

A realizat o căsuță suspendată la opt metri, înconjurată de pădure. Turiștii nu s-au lăsat așteptați și weekendurile libere sunt numărate pe degete. E dovada că turismul poate deveni foarte profitabil și în Gorj mai ales că județul nostru abundă de obiective unice.

„Cauti o cazare inedita pentru 2 persoane, la 3 ore distanta de București, unde sa poti plati cu carduri de vacanta? Locatia noastra e suspendata la 8 metri inaltime, inconjurata de padure, dotata cu tot ce ai nevoie, decor romantic ce va cuceri toate doamnele si domnisoarele. Se spune că avem cea mai wow cazare”, descrie tânăra din Crasna unitatea de cazare care a devenit virală pe rețelele de socializare.

Vizualizări: 3,226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: