Politică

Câte mandate speră să prindă PSD la alegerile parlamentare

Se ascut săbiile pentru următoarele alegeri. Social-democrații anunță că vor definitiva lista de candidați pentru alegerile parlamentare până la finalul lunii viitoare. Liderul PSD Gorj se declară optimist și speră să prindă patru locuri în Parlament. 

 

“O să discutăm în septembrie listele. Trebuie să le finalizăm. Ne pregătim de prezidențiale, de parlamentare. Până la finalul lunii septembrie, trebuie să avem listele făcute”, a declarat deputatul Mihai Weber, la Radio Infinit.

Social-democrații speră să prindă patru mandate la alegerile parlamentare. Se bazează pe rezultatele bune de la locale. „E posibil pentru că nimeni nu poate să prezică câte locuri eligibile are o formațiune politică. Sunt trei, sperăm la patru, da. Este foarte clar. Ai închis un mandat de deputat, trebuie să ai 20%. La Senat, 50% e procentul. Lucrurile sunt cât se poate se simple. Vorbim de cel puțin trei parlamentari din partea PSD, dar pot să apară și surprize plăcute. Pe asta aș miza. În urma rezultatelor și a ce discutăm cu oamenii, nivelul de încredere este foarte mare. Am putea merge pe patru mandate”, a mai spus Weber. 

Alegerile parlamentare vor fi pe 1 decembrie.

Vizualizări: 492

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: