Eveniment

Câștigătorii Festivalului de Teatru din Polovragi. Printre ei, români care locuiesc în Torino!

S-a încheiat festivalul de teatru "Vatra", care a avut loc în comuna Polovragi, din Gorj, la sfârșitul săptămânii trecute. Marii câștigători sunt elevii Școlii Populare de Artă din Râmnicu Vâlcea. Pe podium, au fost și tineri români care locuiesc în Italia. Juriul a fost format din actori de la Teatrul "Elvira Godeanu", din Târgu Jiu, în frunte cu șefa instituției, Mariana Ghițulescu. 

 

"Misiunea juriului a fost una dificilă, având în vedere calitatea spectacolelor prezentate. Tinerii actori au dovedit că sunt cu adevărat talentați, fiecare dintre ei aducând un plus de originalitate și pasiune.

 

Juriul, format din Mariana Ghițulescu – președintele juriului, actriță și manager al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, Pompiliu Ciochia – profesor și actor Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, și Grigore Giurcă – actor la același teatru, a deliberat cu mare atenție și a decis să acorde următoarele premii:

 

Marele premiu – Trupa “Leira” a Școlii Populare de Arte și Meserii din Râmnicu Vâlcea , coordonator Doina MIGLECZI

 Premiul I – Trupa “Vatra” din Torino , coordonator Luiza Dinică Diculescu

 Premiul II – Trupa “ARTIS” - Școala Populară de Arte “George Enescu” Botoșani, coordonator

 Premiul III – Trupa “JAR’ART” - Școala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj Napoca

PREMIUL pentru CEA MAI BUNĂ ACTRIȚĂ ÎN ROL PRINCIPAL– RALUCA HONGU , Școala Populară de Arte și Meserii Râmnicu Vâlcea

 

 

Felicitări tuturor participanților! Ați fost extraordinari și ne-ați oferit spectacole memorabile. Mulțumim pentru emoțiile și bucuria pe care le-ați adus pe scenă", a transmis Școala Populară de Artă din Târgu Jiu.  

 

 

Vizualizări: 335

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: