Ultima oră

Carlos Mora a semnat cu Craiova până în 2028

 

Universitatea Craiova a anunțat transferul extremei Carlos Mora (23 de ani).

Carlos Mora a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil până în 2028.

Universitatea Craiova a terminat pe locul 3 în sezonul trecut de SuperLigă și vrea ca în noua stagiune să se bată pentru trofee.

Astăzi, Universitatea Craiova a semnat un contract valabil pe o perioadă de 4 ani cu internaționalul costarican în vârstă de 23 de ani. El va purta tricoul cu numărul 17 și va ajunge în această seară în cantonamentul din Austria.

Carlos este un fotbalist polivalent, postul său principal fiind cel de extremă dreapta, dar a mai evoluat atât în flancul stâng, cât și în linia de mijloc. 216 meciuri, 33 de goluri și 41 de pase decisive sunt cifrele realizate la fostul său club, în timp ce pentru Echipa Națională a evoluat în 8 partide. Mult succes în alb-albastrul Științei, Carlos!”, a transmis Universitatea Craiova, pe Facebook.

Universitatea Craiova l-a mai transferat în această perioadă pe portarul Silviu Lung Jr (35 de ani).

• Universitatea Craiova, cantonament în Austria

Jucătorii Universității Craiova s-a reunit pe 10 iunie, după două săptămâni de vacanţă şi s-au pregătit câteva zile în Bănie.

Luni, 17 iunie, delegația din Oltenia a zburat spre Salzburg, Austria, țara unde Costel Gâlcă a dorit să efectueze al doilea cantonament al verii. Jucătorii Universității Craiova vor rămâne în Austria până pe data de 1 iulie.

În stagiul din Austria, Universitatea Craiova va disputa patru meciuri amicale: pe 24 iunie, contra echipei poloneze Legia Varşovia, pe 26 iunie cu o altă echipă poloneză, Slask Wroclaw, pe 29 iunie, cu campioana Bulgariei, Ludogorets Razgrad, iar pe 30 iunie, cu Jablonec.

 

Vizualizări: 243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: