Actualitate

Cardurile angajaților CE Oltenia au fost alimentate! Vezi aici cine a primit bani și despre ce sumă este vorba!

 

Angajații Complexului Energetic Oltenia care au contracte de muncă pe perioadă determinată au primit miercuri o sumă de bani din partea companiei energetice. Vorbim doar despre o parte a celor 1800 de oameni care se regăsesc în această situație pentru că nu toți dintre ei au făcut solicitări pentru a primi banii ce li se cuvin pentru voucherele de vacanță.

Pentru primele șase luni petrecute în cadrul producătorului de energie, angajații respectivi au încasat aproximativ 1500 de lei, iar miercuri au mai beneficiat de 750 de lei. Minerii și energeticienii din cadrul CE Oltenia primesc vouchere de vacanță de 3000 de lei, însă cei care nu au contracte pe perioadă nedeterminată nu încasează suma integral.

În cazul în care vor mai beneficia de o prelungire a activității la CE Oltenia, atunci oamenii vor mai primi și ultima diferență în valoare de 750 de lei. „Știu că miercuri le-au fost virați la unii dintre ei banii pe carduri pentru voucherele de vacanță, însă au primit banii doar cei care au făcut solicitări. Le-au intrat 750 de lei pe cardurile respective, restul de bani urmând a le fi acordați dacă o să mai fie păstrați la Complexul Energetic Oltenia”, ne-a spus unul dintre liderii de sindicat din compania energetică.

Vizualizări: 2,754

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: