Politică

Canicula a împiedicat consilierii liberali să-și ridice mandatele

Au fost ridicate primele mandate după alegerile locale. La Târgu Jiu, și-au luat noile mandate candidații de la PSD, AUR și Partidul Verde. Cei de la PNL nu s-au prezentat. 

 

Mandatele consilierilor PNL pentru Consiliul Municipiului au fost preluate de Eduard Berca. El este reprezentantul partidului în Circumscripția Municipală Nr. 1 Târgu Jiu. Liberalii n-au explicat care a fost motivul pentru care nu s-au prezentat să preia mandatele și și-au trimis colegul să ridice documentele. Surse din interiorul partidului susțin că principala cauză a fost canicula, ora 13:00 fiind total nepotrivită pentru a se deplasa prin oraș.

 

Primarul Marcel Romanescu a mers să ridice mandatele alături de echipa sa. "Am preluat noile mandate după câștigarea alegerilor locale. Urmează încă patru ani de muncă pentru dezvoltarea municipiului Târgu Jiu și doresc să mulțumesc cetățenilor orașului pentru încrederea acordată.  Totodată, mulțumesc echipei PSD pentru eforturile depuse în campanie", a transmis primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,348

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: