Politică

Candidatura Alexandrei Păcuraru, validată de Biroul Electoral Central

Candidata Partidului Alternativa pentru Demnitate Națională, la alegerile prezindențiale, și-a depus candidatura. Potrivit unor surse oficiale, Biroul Electoral Central a validat candidatura Alexandrei Păcuraru în cursa pentru Cotroceni. 

 

Cunoscuta jurnalistă și-a anunțat candidatura încă de luna trecută. Ea a declarat că își propune să fie “președintele tuturor indiferent de etnie, religie sau statut social”.

"Sunt Alexandra Beatrice Bertalan Păcuraru, româncă autentică, fiică, mamă, soție, prietenă, antreprenor și om de televiziune, sunt tânăr politician plin de vitalitate și simt ca voi! Candidez la președinția României să vă reprezint pe toți, indiferent de etnie, religie sau simpatie politică. Vă respect alegerile și voi lucra cu toți delegații voștri politici. Înălțăm România cu demnitate", se prezintă Alexandra Păcuraru, unul dintre cei mai tineri candidați care au intrat în cursa pentru alegerile prezidențiale.

 

 

În vârstă de 37 de ani, candidata ADN s-a născut pe 30 iunie 1987, la Galați. A terminat în 2005 Liceul „Star Valley High School“ din Afton, Wyoming (SUA).

Întoarsă în țară, Alexandra Păcuraru a absolvit două facultăți: Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, de la Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir“ și Universitatea „Media“, specializarea regie film.

Ulterior, a făcut și un master, „Executive Master of Business Administration“ în cadrul Institutului de Administrare a Afacerilor din București.

Alexandra Păcuraru este căsătorită cu Emil Bertalan. Cei doi sunt părinții a cinci copii.

Vizualizări: 1,097

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: