Politică

Candidata ADN dă peste cap calculele politicienilor: "Va rupe voturi de la toate partidele!"

Candidata ADN pentru alegerile prezidențiale e văzută deja ca o amenințare în calculele politicienilor. Jurnalista Alexandra Păcuraru va „rupe” voturi de la toate partidele, admite un lider PNL din Gorj.

 

Primarul din Roșia de Amaradia, vicepreședinte la PNL Gorj, spune că reprezentanta ADN va lua voturi de la toate partidele. „Va rupe de la toți câteva procente. Mai mult, cu câteva procente, de la AUR va rupe. Dar sigur va influența scena politică”, spune primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman.

Lansarea jurnalistei Alexandra Păcuraru în cursa electorală pentru Cotroceni a fost o surpriză pentru mulți politicieni. Ea a mărturisit pe pagina sa de Facebook că guvernările corupte și incompetente au adus România în situația în care e azi. Dar nu este încă demolată, așa că mai are o șansă, spune candidata ADN la alegerile prezidențiale.

"Nu pot să vă mint să vă spun că România se află pe mâini bune. Acesta este rezultatul trădărilor naționale, a guvernărilor corupte și incompetente. Toți cei care au guvernat se fac părtași la distrugerea României. Vedeți aici realitatea dură așa cum este ea. Vedeți aici și acum ceea ce nu ați văzut în nicio sală de conferințe în care politicienii și-au prezentat candidaturile. Știu, realitatea nu arată bine. E greu să privești adevărul în față. Simțiți durere și frustrare? România încă nu este demolată, este doar abandonată", a mărturisit jurnalista.

Vizualizări: 3,114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: