Ultima oră

Candidata ADN comentează blatul demascat de Becali: „Nu mergeți după fentă!”

„Nu mergeți după fentă! Există și partide curate!” O spune Alexandra Păcuraru, candidata Alternativei pentru Demnitate Națională, la alegerile prezidențiale. Comentariul a fost făcut în contextul în care omul de afaceri Gigi Becali a demascat blatul dintre PSD și AUR înainte de scrutinul pentru Cotroceni. 

 

Pe lângă campania în teren, Alexandra Păcuraru a demarat și discuții online, pe platformele de socializare, cu românii. Într-o astfel de intervenție, a fost întrebată de un alegător cum comentează blatul deja dovedit dintre PSD și AUR înainte de alegeri. 

 

„Nu știu cum a funcționat tămâia și busuiocul la Simion în partid. Nu aș fi crezut niciodată că unul dintre finanțatorii săi o să spargă acest blat public. Păcat! Eu mă număr printre cei care a avut încredere la un moment dat în George Simion și în AUR. Am crezut că există democrație și avem și opoziție. I-am invitat de multe ori în platourile televiziunii unde lucram și am crezut că e un om onest. Nu știam că se percep taxe de la cei care vor să candideze în numele AUR. Am fost șocată să aud așa ceva, câteva zeci de mii de euro doar să facă rost de un loc pe liste. Indiferent de câte blaturi vor face ei, românii vor deține puterea și vor vota cu cine își doresc ei. nu mai mergeți după fentă. Există și partide curate, așa cum suntem și noi. Vă garantez că locurile noastre nu au fost plătite și toți cei care s-au implicat s-au implicat din dorința de a face ceva bun pentru România”, a spus Alexandra Păcuraru, într-o intervenție în direct pe Facebook. 

 

În această campanie electorală, Alexandra Păcuraru vrea să ia țara la pas, dar și diaspora să discute cu oamenii și să afle cu ce probleme se confruntă. 

 

Candidata ADN, Alexandra-Beatrice Bertalan Păcuraru, este a opta pe buletinele de vot pentru alegerile prezidențiale.  

 

 

Vizualizări: 480

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: