Eveniment

Când va fi înmormântată polițista din Roșia de Amaradia

Este doliu în comuna Roșia de Amaradia după sfârșitul cumplit al tinerei polițiste care a murit într-un accident de circulație. Era în timp serviciului, la volanul autospecialei, când a fost lovită de o remorcă într-o curbă. Roberta n-a mai avut nicio șansă. În satul ei natal, toată lumea o plânge. 

 

"Luni, 19 august 2024, cine doreste să participe la conducerea pe ultimul drum a Robertei (polițista noastră decedată în ultima misiune), o poate face cu plecarea de la fostul domiciliu (Dealu Rosu, comuna Rosia de Amaradia), la cimitirul din Rosia de Jos, unde va fi înmormântată cu cinste, prețuire și onor militar.

 

Primăria Rosia de Amaradia și întreaga comunitate își exprimă pentru familia indoliată, acum în momente de grea încercare și durere nemăsurată, regretul la trecerea în neființă a Robertei Ungureanu. SINCERE CONDOLEANȚE!

Niciodată nu o vom uita, noi, comunitatea îi vom păstra o eternă amintire. Dumnezeu să o aibă în pază", este mesajul transmis de primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman. 

Vizualizări: 1,204

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: