Actualitate

Când trebuie să fie gata noua organigramă de la CEO

O lună are la dispoziție administrația Complexului Energetic Oltenia să facă noua organigramă. Vor dispărea aproximativ 200 de posturi de șefi. Aceștia vor trece la muncă în cariere și termocentrale, acolo unde e mare deficit de personal. 

 

Dumitru Pârvulescu, președintele Federației Naționale Mine Energie, a declarat că directorii companiei trebuie să pună la punct noua organigramă, forțați de ordonanța austerității. Au termen până la începutul lunii iulie.

 

„Până la 1 iulie, trebuie să se reglementeze chestiunile legate de șefii de birouri, servicii. E o chestie obligatorie. Cred că vor fi spre 200 de posturi care dispar pentru că trebuie să se încadreze în norma dată de acea ordonanță. Norma, în momentul de față, e mult mai jos. Majoritatea din birouri vor dispărea, poate și parte din departamente și servicii”, a declarat Dumitru Pârvulescu.

Acesta a mai adăugat că e convins că șefii vor accepta să lucreze în cariere sau termocentrale, în funcție de pregătire, și că nu vor avea prea mult de suferit când vine vorba de leafa încasată de la companie.

 

 „Sigur vor accepta. Nimeni nu va pleca pe bani puțini. Dânșii nu pierd foarte mult că vor pierde funcția de conducere și merg la execuție. Nu mai sunt diferențele de salariu așa de mari. TESA de execuție e sub mulți muncitori din cariere”, a mai declarat Pârvulescu la Radio Infinit.

 

 

Vizualizări: 1,692

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: