Politică

Campanie tensionată la Văgiulești: „El nu știe nici tabla înmulțirii!”

Săbii ascuțite în multe comune din Gorj pe ultima sută de metri de campanie electorală. În Văgiulești, actualul edil de la PSD se luptă pentru primărie cu un fost coleg de școală, acum candidat din partea AUR. Acesta din urmă l-a atacat cu lipsa apei, dar primarul spune că doar un sat nu are apă și că această situație e pe cale de a fi rezolvată. 

 

Primarul din Văgiulești, Constantin Pârjol, se află la al cincilea mandat. Mai candidează pentru încă patru ani la primărie. Pârjol a avut un mesaj dur pentru fostul său coleg de generală: „El, când a terminat clasa a opta, nu știa tabla înmulțirii. Și nu o știe nici acum”, a reacționat primarul.

 

Edilul a mai punctat că nu are emoții pentru ziua votului și că nu va contesta ce vor decide localnicii indiferent de rezultate. Însă a ținut să-i mai transmită candidatului de la AUR că dacă are succes în afaceri și conduce o mașină de lux nu înseamnă că s-ar pricepe la administrație publică.

 

“Nu am nicio emoție. E adevărat că nu pot să accept să ajungă în administrația publică locală o persoană care nu a fost capabilă 20 de ani să discute cu părinții lui. Trebuie să fii foarte flexibil aici, să cobori la nivelul oamenilor. E un om de succes în afaceri. Dar asta nu înseamnă că te pricepi la administrație. Aici e greu cobori dintr-un Porche de 150 de mii de euro să vorbești cu un amărât care are o bicicletă. Murdărești pantofii scumpi. E foarte greu. Cetățeanul le vede. În patru ani nu ai salutat, acum iei pe toată lumea în mașină. Alegerea o face cetățeanul. Nu eu”, a declarat primarul la Radio Infinit.

Vizualizări: 905

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: