Politică

Campanie electorală demnă de spitalul de nebuni 

Scene ireale s-au derulat pe scena politică din Gorj. Protagoniști au fost Ionică și Iulică, un senator și un aspirant la orice funcție plătită din bani publici în fotolii confortabile. Ion Iordache și Iulian Popescu s-au făcut de râsul curcilor după ce au mimat public un mare interes pentru preșcolarii care au fost relocați de la grădinița lor care e în șantier și s-au filmat fără să ceară permisiunea cuiva într-un spațiu privat, unde se pregătește deschiderea unui afterschool. Proprietarii au fost foarte revoltați, fiindcă una dintre mămici a cerut cheile să vadă spațiul, în niciun caz să toarne politicienii scenete demne de Caragiale. 

 

Iordache și Popescu au repetat replicile, și-au pus lavaliera și costumele de campanie electorală și s-au postat în locația oamenilor, unde nici nu aveau ce căuta, lăudându-se că au găsit ei soluția minune pentru ca preșcolarii să nu mai stea înghesuiți și să stea în clase mai mari și mai frumoase. Pentru că prinde la public și se poate plăti în voturi peste câteva săptămâni, cei doi au promis chiar că vor plăti ei chiria spațiului doar să mute primarul copiii acolo. 

 

De noaptea minții e că ei au intrat să facă acest scurtmetraj fără să ceară voie proprietarului sau persoanei care a închiriat deja acest spațiu și pe care îl pregătește să-l transforme într-un afterschool!! E ca și cum merge cineva la Ionică sau Iulică în case(prin efracție) și se oferă să le dea cadou...Consiliului Județean să le facă azil de bătrâni.  

 

Este sfidător la adresa electoratului, mai ales că cei doi politicieni care au pozat în cei mai buni samariteni de pe fața Gorjului n-au avut pic de rușine să facă o asemenea regie care n-are nicio treabă cu realitatea. 

 

Primar: Au ajuns să vândă blana ursului din pădure. Rușinos!

 

Primarul Marcel Romanescu le-a dejucat planurile și a spus cum stau lucrurile după ce s-a trezit în birou cu persoana care avea deja acest spațiu închiriat: „Ionică și Iulică v-au prezentat un material în care descoperiseră un spațiu adecvat pentru copiii de la structura Vis de copil. Vă aduc la cunoștință că m-am întâlnit cu persoana care avea închiriat pe care îl prezenta domnul Ionică și domnul Iulică ca fiind spațiu pe care dânșii îl pun la dispoziție gratuit autorității publice locale. Este o minciună sfruntată și acești doi indivizi vând pielea ursului din pădure, vă aduc la cunoștință că în acea clădire, azi, își desfășoară activitatea o persoană fizică care vrea să dezvolte un afterschool. Deci nu e clădirea domnului Iulică Popescu. E clădirea unei persoane care a venit la Primărie și ne-a spus că nici măcar dumneaei nu a fost prezentă la momentul în care s-a făcut filmulețul într-un spațiu închiriat!”

Da. Chiar pare totul de Turceni. De spitalul de la Turceni!

Vizualizări: 2,597

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: