Politică

Campania electorală începe șantiere cu nemiluita

Se simte că suntem în plină campania electorală. Au început să se miște lucrurile prin unele localități din județul Gorj care au fost înțepenite în timp. Un exemplu este în Prigoria, unde primarul a trecut „la treabă” în barca senatorului Ion Iordache și candidează din partea PNL la alegerile de luna viitoare.

 

Culmea, cu puțin timp înainte să înceapă campania electorală, s-au dezmorțit lucrurile în comună și au început lucrările la drumul comunal care duce în Roșia de Amaradia și care era plin de gropi. În localitatea vecină, era deja asfaltat, dar în Prigoria încă era „presărat” cu gropi.

 

Coincidență sau nu, și de acest drum se ocupă tot firma Ydail, controlată de familia Iordache. Valoarea contractului este de peste 5 milioane de lei. 

 

Oamenilor din comună nu le pasă de războaiele politice. Se bucură și ei că măcar în campanie se mai face câte ceva în localitatea lor, unde și în 2024, încă sunt ulițe care n-au văzut niciodată nici măcar o palmă de asfalt. „Se vede că a început campania electorală, normal! Nu vedeți că lucrează la drumuri ca niște albine. Pe noi nu ne interesează politica, să facă ei ceva, să pună niște asfalt că drumul ăsta era vai și-amar de el. La Roșia era asfalt nou, la noi erau gropi vechi și noi”, e afirmația unui localnic din Prigoria. 

Vizualizări: 796

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: