Actualitate

Cadastru gratuit pentru sute de gospodării din Scoarța

Sute de gospodării din comuna Scoarța vor beneficia de cadastru gratuit. Reprezentanții administrației locale au organizat mai multe întâlniri cu localnicii și le-au explicat importanța acestor demersuri. Cadastrarea gratuită nu se va opri doar la aceste gospodării, cuprinse într-o primă etapă, ci se va face în toată comuna, dă asigurări primarul Ion Stamatoiu.

 

 

Astfel, urmează să se deschidă cărţi funciare ca urmare a identificării proprietarilor/posesorilor de imobile şi intabularea drepturilor reale imobiliare corelative. Pentru toate aceste demersuri oamenii nu vor scoate nici măcar un leu din buzunar.

„Lucrăm la cadastrarea sistematică. Avem peste 900 de gospodării care, în această primă etapă, vor beneficia de cadastru, în mod gratuit. Sigur nu ne vom opri aici, însă pentru moment atât ne-am permis, dar vreau să vă spun că oamenii sunt foarte mulțumiți de acest lucru pentru că ei nu au banii necesari să facă această cadastrare cu firme specializate”, a declarat Ion Stamatoiu, primarul comunei Scoarța. 

Vizualizări: 532

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: