La modă

Cabinet de cardiologie pediatrică, la o clinică din Târgu Jiu

O clinică din Târgu Jiu anunță că a deschis recent un cabinet de cardiologie pediatrică. Medicul Corina Maria Vasile va oferi consultații pentru diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cardiovasculare la copii. 

 

"Avem plăcerea de a anunța deschiderea cabinetului de cardiologie pediatrică, unde va activa Doamna Dr. Corina Maria Vasile. Acest cabinet oferă servicii complete pentru diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cardiovasculare la copii, de la nou-născuți la adolescenți.

 

Servicii oferite: Consultații de specialitate, Ecocardiografie pediatrică, Electrocardiogramă (EKG), Monitorizare Holter, Holter tensiune, Holter EKG, Screening cardiologic neonatal, Consiliere și educație pentru părinți.

 

De ce să ne alegeți? Medic specializat și cu experiență în cardiologie pediatrică, aparatură de ultimă generație pentru diagnostice precise, planuri de tratament personalizate, mediu prietenos și confortabil pentru copii. Vă așteptăm pe la noi pentru a asigura sănătatea inimilor celor mici", e anunțul postat de Viena Medical din Târgu Jiu. 

 

 

Vizualizări: 1,480

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: