Actualitate

Burduja mai îngroapă o dată excavatoarele de la Pinoasa

 

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, i-a scandalizat pe minerii din Complexul Energetic, după ce în raportul făcut de corpul de control scrie că dealul s-a prăbușit peste excavatoarele de la Pinoasa, din cauza secetei. Iată câteva dintre reacțiile scrise pe paginile de socializare ale minerilor și energeticienilor.

”Acest raport făcut de oameni necalificați împreună cu vinovați… rezultă mușamalizare.

Daca erau de vina muncitorii se sărea la sancțiuni. Carnetele de partid acoperă totul”.

”Este clar nu este doar prostie , este mult mai mult...”.

”Un control de doi lei, după ei totul este în regulă, nu știu că în minerit, de peste 15 ani nu se mai fac revizii la utilajele de mare capacitate, conform normativelor, din lipsă fondurilor (bugetului), buget ce este împărțit între mai marii complexului și diferiți oameni politici care au societăți, ce au căpușat mineritul de peste 20 de ani.

Nu se mai respectă nicio tehnologie de exploatare, s-au verifcat monografiile de lucru?, din aceste documente se pot vedea și vinovații”.

”Hau,hau, mulți lătrăi și multă gargară,vinovații se știu, dar sunt acoperiți de cămașa politică, se va mușamaliza totul iar cei vinovați vor scăpa basma curată, dacă eram procuror până acum gemeau închisorile..!”

”Un dobitoc caută alți dobitoci să facă o echipa de super dobitoci să-i spuie prostului că, alunecările de teren se fac pe timp de ploaie nu pe secetă...la Pinoasa s-a produs o surpare de deal, din cauza faptului că are la conducere doar dobitoci care s-au trezit dobitoci șefi și nu știu care sunt riscurile unei exploatări....!”

”Ăștia sunt cei care taie și spînzură primind ordine de la ,,,mai sus,,, și care decid soarta mineritului….de ar mai fi trăit Ceaușescu….de mult ați fi fost amintire…dar am ajuns sclavi în țara noastră…”.

Vizualizări: 2,756

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: