Social

Bloc din Târgu Jiu, reabilitat și modernizat

Încă un bloc din municipiul Târgu Jiu va fi reabilitat și anvelopat! Este vorba despre blocul numărul 54, de pe strada Victoriei. Administrația locală va realiza acest proiect cu bani obținuți prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). 

 

Valoarea investiției depășește 5 milioane de lei, iar reprezentanții primăriei municipiului Târgu Jiu așteaptă oferte din partea firmelor interesate, acum, când lucrările au fost deja scoase la licitație. 

Obiectivele acestei noi investiții sunt creșterea eficienței energetice a clădirii în scopul reducerii emisiilor de carbon prin sprijinirea eficienței energetice, gestionarea inteligentă a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în clădirile publice. De asemenea, se urmărește îmbunătățirea performanțelor energetice și reducerea consumului termic suportat de locatari. 

Lucrările de care va beneficia blocul cu pricina constau în: reabilitare termică (anvelopare), termoizolare planșeu pod, refaceri trotuar de gardă, pentru protejarea fundației, diverse reparații locale, sisteme alternative de producere a energiei electrice -panouri fotovoltaice care vor asigura consumul de energie din spațiile comune, reabilitarea și modernizarea instalațiilor de iluminat pentru spațiile comune, sisteme inteligente de umbrire, sistem inteligent de reglare a instalațiilor electrice, montarea de tâmplărie performantă, cu ramă din PVC. 

Vizualizări: 745

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: