Social

Bilanțul primarului Romulus Bîldea, la final de mandat

Primarul comunei Telești, Romulus Bîldea și-a prezentat proiectele pe care a reușit să le bifeze în cei patru ani de mandat, care sunt pe cale să se încheie. Realizările nu sunt deloc puține, iar asta o spun și cetățenii din localitate, nu doar primarul.

 

Prin intermediul unui mesaj video, Romulus Bîldea a trecut în revistă proiectele mandatului din perioada 2020-2024 și le-a transmis oamenilor din Telești că și-ar dori să continue împreună și în următorii ani.

„Ne aflăm în satul Telești Moșneni și suntem în locul în care, acum o săptămână s-au terminat lucrările la primul pod, din cele 3, construite prin Programul Anghel Saligny. Acesta este cel de-al doilea pod, de aici și până la Drumul Județean va fi asfaltat tot prin Anghel Saligny, pentru că am prins un proiect pentru 10 kilometri de asfalt. (...) Am plăcerea de a anunța locuitorii comunei Telești că am reușit accesarea unui proiect în valoare de un milion de euro, fonduri europene, care presupune modernizarea tuturor ulițelor din satul Telești și două satul Șomanești, în total 5 kilometri. Cu această ocazie se termină finanțarea tuturor drumurilor din localitate. (...) Suntem la Școala Generală I-VIII, unde în acest mandat s-a construit acest frumos loc de joacă pentru copii. Este cel de-al doilea construit în acest mandat. (...) În acest loc se va construi o frumoasă bază sportivă pentru locuitorii comunei Telești. Este un proiect în valoare de 32 de milioane de lei”, a transmis primarul comunei Telești, Romulus Bîldea.

Realizările administrației conduse de Romulus Bîldea nu au fost trecute cu vederea de locuitorii din zonă. 

„Mă bucur mult că ulițele copilăriei mele sunt modernizate. Succes deplin domnule primar!”, i-a transmis unul din cetățenii comunei. 

 

Vizualizări: 403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: